Plné odhalení mimozemšťanů a proměna života na Zemi?

dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 44382

Úvod

Foster Gamble, autor zdroje článku, se věnuje tomuto tématu a "okrajovým" vědám dlouhou dobu, což ho dovedlo k hlubším znalostem o prastarých kulturách a technologiích "volné energie", která prosvítá chápání tradiční fyziky.

Tyto objevy vedly k větší otevřenosti a nakonec u něj vzbudily názor, že jsme dost možná navštěvováni mimozemskou rasou. Jak na to ale přišel? Jak spolu souvisí volná energie, prastaré kultury a podobně?

Bohužel též naráží na silné potlačování světovými vládami a vojenskými strukturami, které se horlivě snaží dezinformovat a zesměšnit samotnou existenci UFO. Když hledal fakta schovaná mezi obyčejnými mýty, silnými důkazy i spekulacemi, našel fascinující, paradigma-měnící důkazy o existenci pokročilého života mimo planetu Zemi. Domnívá se tedy, že nejsme jen členové tohoto světa, ale sdílíme i vesmír s jinými bytostmi, od kterých se ještě máme hodně co učit.

 

Čísla mluví za své


Pouhým posouzením čísel se zdá nelogické a arogantní si myslet, že jsou v celém vesmíru jen lidé inteligentními bytostmi. Naše slunce je pouze jednou hvězdou ze 400 miliard hvězd v naší galaxii, Mléčné dráze, která zabírá zhruba 100 000 světelných let v průměru. Mléčná dráha je jednou galaxií mezi stovkami miliard dalších, a to jen ve známém vesmíru. Jaké jsou šance na to, abychom zde byli jedinými vnímajícími bytostmi?

Podle průzkumu z roku 2007 zhruba jedna třetina Američanů věří v UFO a 14% jich tvrdí, že UFO zahlédli.

 

Nedávná odhalení UFO

Foster Gamble byl šokovaný kolik vlád, vojenských představitelů, pilotů a astronautů postupně odhaluje více informací o UFO.

 

Občanské odhalení:

Od 29. dubna do 3. května 2013 probíhalo ve Washingtonu D.C. slyšení. Výpovědi před bývalými členy kongresu poskytli výzkumníci, aktivisté i zástupci političtí, vojenští a z různých agentur. Jednalo se o osoby z 10 různých států.  Dali dohromady až 30 hodin výpovědí o důkazech mimozemských návštěvníků v kontaktu se životem na Zemi.

Vládní odhalení:

Britské ministerstvo obrany vypustilo stovky spisů o UFO - s tisícemi stran dokumentace - pro širokou veřejnost v národních archivech. Francie otevřela veřejnosti také více než 1 600 případů. V roce 2004 mexický ministr národní bezpečnosti dovolil zveřejnění nahrávky UFO z vojenského letadla.

Vojenské odhalení:

Project Stevena Greera "Disclosure" identifikovalo více než 400 svědků z řad vojenské a špionážní komunity - to zahrnuje CIA, NSA, vzdušné jednotky, námořní, pěchotu a celkově armádu - kteří jsou ochotní vypovídat o jejich zážitcích s UFO a jejich návštěvou. V národním klubu žurnalistů (National Press Club) 9. května 2001 mnoho těchto svědků předstoupilo a poskytlo médiím důkazy. Posléze požádali americký kongres, aby provedl oficiální průzkum subjektů a věnoval svědkům imunitu. Toto téma bylo od té doby ve velké míře ignorováno a žádná akce ze strany vlády neproběhla.

Odhalení astronautů:

Astrounat Edgar Mitchell, 6. člověk, co kdy vstoupil na Měsíc, a Gordon Cooper, jeden ze sedmi astronautů v projektu Merkur, oba se setkali s UFO a o svých zkušenostech vypověděli.

Edgar Mitchell: "Nepochybuji nad tím, že mimozemšťané navštívili naši planetu."

Gordon Cooper: "Věřím, že ta mimozemská vozidla a jejich posádka navštěv

ují Zemi z jiných planet, a jsou očividně trochu více technologicky vyspělí než my tady na Zemi."

 

Další přesvědčivé případy

CNN - Larry King živě - Existuje UFO?

Larry King si pozval na interview vojenské i politické představitelé a experty na UFO, aby se bavili o nejvýznamnějších UFO případech.

 

Nahrávka UFO pořízená mexických vojenským letounem

Několik UFO bylo zachyceno na videu, jež pořídili mexičtí piloti v roce 2004. Mexické ministerstvo obrany zveřejnilo toto video.

 

Světla ve Phoenixu

V roce 1997 tisíce lidí z Arizony hlásily spatření záhadných světel nad Phoenixem. Nebylo vydáno žádné oficiální vysvětlení. Jedná se o jedno z největších vidění UFO v historii.

 

UFO ve starém umění

Létající talíře a mimozemšťané rozhodně nejsou jen aktuálním fenoménem. Poukazuje se na něco napříč celou historií. Dokonce i jeskyní malby staré tisíce let znázorňují postavy, podobné mimozemským, a objekty létající na obloze. Ale to je jen malý příklad ze starého umění. Tyto obrázky vyvolávají kontroverzi. Pochopitelně nemůžeme znát opravdové původní zkušenosti těchto umělců, nicméně velké číslo znázorněných postav vypadajících podobně jako dnes zaznamenávaní mimozemštané, a to po celém světě, si jistě žádá otázku... může se jednat o prastaré mimozemské návštěvníky?

  

  

 

 

Potlačování

Na základě hromady seriózních výpovědí lze snadno vydedukovat, že vláda Spojených států potlačuje kritická data o UFO a kontakty s cizími formami života, dokonce i když ostatní světové vlády odhalují stále více informací. Americká vláda zakrývá důkazy odmítáním očitých svědků, konfiskací vojenských záznamů a potlačováním informací od lidí, kteří tvrdí, že zažili s mimozemšťany přímý kontakt.

Steven Greer, vedoucí projektu Disclosure (Odhalení), tvrdí, že potlačování fenoménu UFO souvisí i s ropným průmyslem. Protože se mimozemské rasy nemusejí spoléhat na ropu, znalost jejich možností by mohla ohrozit ropné magnáty a přivést je na mizinu.

 

Odmítání očitých svědků

Běžná taktika používaná vládou i mainstreamovými médii při potlačování setkání s UFO je odmítání očitých svědků a "poskytování" alternativních vysvětlení. Často pokazují na močálové plyny, světelné anomálie, atmosférické fenomény, výkyvy počasí, nerozpoznaná letadla a hoaxy. Například v lednu 2008 spatřil tucet očitých svědků UFO ve Stephenvillu v Texasu. I přes jejich naléhání armáda označila všechno za "optickou iluzi" a podobné klamy.

 

Konfiskace UFO dokumentů

Pokud lidé neuvidí přesvědčivá videa UFO, tak neuvěří. To je logické a rozumné. Ví to i vláda, a proto zabavuje důležité UFO dokumentace na celé roky.

 

Potlačování lidí, kteří se s UFO osobně setkali

Někteří lidé vyhlašují svůj přímý kontakt s mimozemšťany. Mezi nimi jsou i James Gilliland a Lane Andrews, z nichž oba měli podobný zážitek, ale každý jinde. Oba dva byli opětovaně obtěžováni vládními agenturami a blízce sledováni.

Gilliland je zakladatel organizace ECETI (Enlightened Contact with Extraterrestrial Intelligence - Osvícený kontakt s mimozemskou inteligencí). Celé roky zval ostatní na 70-akrové území u Trout Lake ve státě Washington, neboť jsou zde UFO často k vidění. Ta zdokumentoval na své webové stránce.

Lane Andrews, jak tvrdí, byla prý unesena na mimozemskou vesmírnou loď. Po zážitku zprostředkovala velmi komplexní malby jejich lodě a popsala, že byla poháněná barevným energickým polem ve tvaru toru.

 

Kruhy v obilí

Mohou s námi sdílet klíčové informace pomocí kruhů v obilí?

Zkoumáním kruhů v obilí a jejich významů můžeme dojít k hlubokým pohnutkám. V posledních dvaceti letech se všude po světě objevují podstatně častěji. Z toho se jich nejvíce objeví v Anglii poblíž posvátných prastarých míst, stejně jako se objevily v zemích jako je USA, Kanada, Japonsko, Austrálie, Německo, Itálie, Belgie, Nizozemí, Rusko a Izrael.

Zatímco se některé kruhy v obilí ukázaly být pouhým podvodem, většina z nich charakterizují precizní geometrické vzorce, jež se uprostřed noci zničehonic objeví a není možné je replikovat bez extrémní námahy. Další unikátní vlastnosti těchto vzorců mohou přispět k myšlence, že se jedná o dílo mimozemských tvorů:

1. Rostliny jsou ohnuté specifickým způsobem do úhlu 45-90 stupňů ve spoji s kořeny poblíž základu stélky spirálovitým způsobem tak, že všechny rostliny zůstávají živé.

2. Rostliny uvnitř kruhů mají jiné proporce jednotlivých částí stélky, než ty v neporušeném okolí.

3. Reprodukční kapacity rostlin uvnitř kruhu jsou značně pozměněné. Nedospělé rostliny budou často neschopné produkovat semena či bude produkovat pouze zakrnělé rostlinky, zatímco dospělé naopak zaznamenají značný nárůst této výkonnosti.

4. V oblastech, kde se ohýbají, se objevují díry. Často se o nich pojednává jako vylučovacích dutinách. Toto se však podařilo napodobit pouze v laboratořích zahříváním běžnou mikrovlnkou po dobu 20-30 sekund.

5. Mnoho lidí hlásí nefunkční elektrická zařízení uvnitř či poblíž kruhů z obilí, včetně fotografů, pilotů a blízko žijících obyvatel. Dokonce se už hlásily případy s mobily, které přestaly fungovat uvnitř kruhu, ale perfektně se obnovily mimo něj. Nabízí se možnost, že se kruhy vytváří pomocí elektromagnetického záření, jež za sebou ponechává koncentrované energetické pole.

Mohou tedy slouži některé kruhy v obilí jako forma komunikace vyspělých civilizací s námi? V určitých kruzích se skrývají informace o tom, jakým způsobem ve vesmíru funguje energie. Jakou důležitější informaci bychom mohli dostat, zatímco znečišťujeme vzduch, který dýcháme, bojujeme kvůli ropě a riskujeme nukleární vyhlazení života. Dokonce existuje výpověď o tom, že se nás UFO snaží varovat před nebezpečím našich vlastních jaderných zbraní.

Zásadní vzorce toru a vektorové rovnováhy, tvary primárního proudu a struktura energie - to vše ukázané ve stovkách kruhů v obilí. Mohou se nám skutečně snažit ukázat cestu, jak získat čistou a nevyčerpatelnou energii? Snad klíč pro cestování vesmírem?

Entity zodpovědné za geniální modely jsou občas v komunikaci ještě více explicitní. V roce 2001 se objevil obrazec poblíž teleskopu Chilbolton Radio v Anglii. Ukázalo se to být odpovědí na vysílání zprávy z teleskopu Arecibo Radio v Puerto Ricu v roce 1974. Původní zpráva ze Země popisovala základní věci lidské civilizace, jako naší číselnou soustavu, důležité biologické prvky, strukturu DNA, tvar lidské postavy, světovou populaci, lokaci Země ve sluneční soustavě a obrázek vysílače, z nějž zpráva vzešla. Blízký obrazec v obilí z roku 2001 vypadá jako odpověď - využívá stejné kódování, znázorňuje tělo mimozemšťana, jinou strukturu DNA a další relevantní informace. 

  

 

Závěr

Plné odhalení mimozemšťanů a fenoménu UFO by mohlo dramaticky proměnit kvalitu života na Zemi. Má potenciál zničit na světě bídu, a to vzestupem nových energetických technologií a přemístěním geopolitické moci v masovém měřítku. Právě teď mnohé průmysly investovaly zájem do udržování utajení a potlačování fenoménu UFO a jeho důkazů - hlavně průmysl ropy, zemního plynu a uhlí. Nicméně, pokud můžeme odhalit potlačování, případně se probádat k pravdě, zda nás mimozemšťané navštívili a poté vyvinout nové energetické technologie na nichž UFO závisí, pak můžeme decentralizovat moc a učinit masivní kroky vstříc rozkvétající budoucnosti.

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.