Eva Drahošová „omylem prořekla“ zajímavou věc, o které se nemluví...

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 9185

V ČT nám fandí, řekla Drahošová. Neměla by spíš objektivně informovat než fandit?

Eva Drahošová zahájila předvolební kampaň. Krom jiného uvedla zajímavou věc: že jim ČT fandí, ale nesmí to dávat příliš najevo.

Mám za to, že veřejnoprávní ČT by měla objektivně informovat a ne někomu "fandit"? Nebo jsem tak blbý?

Drahošova žena zahájila kampaň/turné (jak píše Bakalovo Aktuálně, které ji "nečekaně" provázelo) před druhým kolem prezidentských voleb.

Krom běžné ideologické masírky (vtipy na Zemana, kterého volí zejména senioři - nejlépe v domovech důchodců... atd.) jsme se dozvěděli, že Drahošovi fandí údajně objektivní veřejnoprávní Česká televize:

"V České televizi nám fandí, ale nesmí to dávat najevo," reagovala pro změnu Drahošová na poznámku poslance Výborného, že se mu podařilo být ve vysílání ČT asi pět minut s připnutou plackou "Můj prezident je Drahoš", než si toho všiml editor vysílání. (zdroj: aktualne.cz)

Tak se ptám: neměla by ona údajná veřejnoprávní televize mít zejména snahu co nejobjektivněji informovat, a ne někomu fandit? Odpovězte si sami... Ostatně, sami jsme se také v nedávné minulosti o objektivitě státní (prorežimní) televize přesvědčili, ať šlo o prezidentské volby v USA a stranění Clintonové, ať šlo o nadržování zastáncům setrvání Velké Británie v EU nebo aktuálně podpora Jiřího Drahoše...

A byť by se Václav Moravec na hlavu stavěl, tak o objektivitě jeho nebo ČT nemůže být ani řeč. Jak jsem ho dříve poměrně často sledoval, tak v současnosti z něj tendenčnost a snaha sebeprezentace (ne nepodobná Jaromíru Soukupovi, na kterým se všichni pohoršují) vyloženě čiší.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.