Zeman na TV Barrandov: Jsou jako jezinky. Máme prý přijmout 2600 imigrantů. Je nutné to zastavit hned na začátku!

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 5809

V pondělí večer došlo na druhou televizní debatu prezidentských kandidátů. Prezident Miloš Zeman zavítal na TV Barrandov. A stejně jako do TV Nova přijel i na TV Barrandov sám. Bez Jiřího Drahoše. I zde Drahoš účast dopředu odmítl. Nabídnutý prostor téměř dvou hodin vysílacího času Zeman opět využil naplno.

Následně vyprávěl pohádku o jezinkách. „Kdy nám řeknou, že toho zase od nás tolik nechtějí. Ale představte si, že ten migrační proud z Afriky bude zesilovat a jezinky nám řeknou, že by potřebovaly poslat další migranty. Je nutné to tedy zastavit na začátku, jinak to nebude zastaveno nikdy,“ podotkl Zeman za velkého potlesku přítomných. V publiku mimo jiné seděli i jeho žena Ivana, hradní mluvčí Jiří Ovčáček či protokolář Vladimír Kruliš. Zeman pak podotkl i to, že je nutné odmítnout Dublin IV. Poukázal i na to, že mezi migranty jsou mladí, zdraví muži s iPhony v kapse.

Závěrem se pak Zeman vyjádřil k možnosti domácí krize. „Ta není již pravděpodobná, neboť Miroslav Kalousek již není ministrem financí,“ poznamenal prezident, jenž by podle svých slov rád obnovil obecní vlastnictví. Vyjádřil tak například i podporu nájemnímu bydlení, kdy vlastníky bytů budou obce. V poslední otázce pak vyjádřil i podporu zvýšení platů učitelům, nezvyšoval by však platy státním úředníkům.

„Ať žije Zeman,“ ozývalo se závěrem z publika. „Chtěl bych poděkovat právě vám. Můj oponent tady mohl mít také své publikum, ale je tady jen prázdná židle,“ poznamenal k chybějícímu Drahošovi a poděkoval Soukupovi za moderování.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.