Neuvěřitelné zprávy o vietnamské komunitě. Jestli jsou tyto informace pravdivé, tak je to hodně zlé

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 11900

Před Vánoci jsem vyprovázel návštěvu na pražské letiště a byl svědkem následující scény. Skupina Asiatů se u přepážky letecké společnosti měla jakousi diskusi s personálem. To se stává.., tu jsem si povšiml, že hovor je veden v „češtině“. Tedy v češtině asi na úrovni 3 lekce pro začátečníky. Bylo tedy jasné, že to budou Vietnamci a tak mě vůbec „nepřekvapilo“, že jim personál vracel české pasy. Jednalo se o osoby asi ve věku 30 let.

To mě logicky vedlo k závěru, že se zde asi nenarodily a tedy české občasntví musely získat naturalizací, což ale znamená, že zde nejméně 5 let mají trvalý pobyt a tedy zde minimálně 6 let žijí!!! (než si můžete zažádat o trvalý pobyt obvykle zde musíte nějakou dobu žít na přechodný pobyt…) Jenže jak může občanství naturalizací získat Vietnamec, který neumí de facto slovo česky? Když zákon stanoví jasná kriteria?! No evidentně může…. Na můj pozdější dotaz u lidí, kteří se zabývají kriminalitou cizinců, se dozvídám, že u nás je asi 18 tisíc Vietnamců s českým občanstvím, příčemž asi tak 1/3 není schopna v češtině vést ani nejzákladnější rozhovor a to přesto, že zde žijí často i desítky let.

Jak je tedy možné, že mají naše občanství a tedy všechny výhody z něj plynoucí?!

Sice by jsme se mohli zkusit zeptat třeba bývalé ministryně za ČSSD Marxové, která měla vietnamskou „poradkyni“. Případně se zeptat europoslance ODS Zahradila, který zase má vietnamskou „asistentku“. Nebo vznest dotaz na pana Drahoše, který by tady tak rád viděl muslimské „uprchlíky“. Ne! pokusíme se odpovědět na tento zdánlivý paradox sami. Nejprve obecný úvod k problematice.

Většina Vietnamců získala české občanství podvodem. Především se jednalo o fiktivní sňatky s Cikánkou za peníze, či je Číňanky zapsaly jako otce svého dítěte, opět za poplatek (obvykle se jednalo o sazbu ve výši asi 10-20 tisíc korun). Dále bylo vytvořeno společenské klima, které neumožnuje kritický pohled na menšiny a naopak jim automaticky zaručuje různé výhody. Toho bylo dosaženo dlouhodobou kampaní neomarxistických politiků, medií a západních vlád líčící imigranty jako výlupky všech cností. (To jsou v případě Vietnamců ty neuvěřitelné záplavy výmyslů typu, jak Vietnamcl budou vydělávat na naše důchody, či o geniálních vietnamských dětech, které údajně vítězí v literárních soutěžích z češtiny….)

Zde připomenu, že obvzlášt trapnou roli zde sehrála vláda ODS M. Topolánka, za které došlo k masivnímu nárůstu počtu Vietnamců v ČR (údajně se jednalo o příchod odborníků pro český průmysl…a zdravotní sestry… nepřipomíná vám to ony „inženýry a doktory ze Sýrie v Německu?) a jejich okamžitému masivnímu zapojení do kriminálních aktivit. (drogy, pašovní lidí, podvody s DPH atd). Vláda ODS a TOP 09 šla Vietnamcům tak na ruku (to byla ona vietnamská štastná doba, kdy začaly špičky ODS a TOP 09 zasedat v porotách miss Vietnam apod konkrétně K. Schwarzenberg a J. Zahradil…či se starostové a radní za ODS starali o podporu vietnamských „kulturních akcí“ viz třeba dlouhodobá finanční podpora Radnice na Praze 3 pro Miss Vietnam, která se ale koná v uplně jiné části Prahy…), že za několik let vietnamské zločinecké rodinné klany zcela ovládly obchod s drogamy v ČR a dokázaly z něj vytlačit i Albánce, Turky a Araby. …..

Když si tohle všechno uvědomíme, pak se nedivíme, že získat pro Vietnamce (černocha, muslima) české občanství je hračka.

Jazykové zkoušky jsou zjevně jen formalita…

Úřady se bojí podvodníky v žádosti o občanství potrestat, neboť se bojí provietnamských politiků, novinářů a neziskovek…(již leta se říká, že si vietnamské drogové mafie investují do uplácení politiků z mainstremových stran, úředníků a novinářů ca 3-5 mld Kc ročně!) což vzhledem k výnosům jimi páchané trestné činnosti ca 50mld korun ročně tak zhruba odpovídá obvyklému „desátku“ uplatným multikulturním politikům, novinářům a úředníkům.

Justice je jednoznačně na straně imigrantů přesně podle zadání svých globalistických šefů. Ona nezávislá justice je nezávislá pouze na jakékoliv české demokratické kontrole, jinak přirozeně podléhá globalizačním šefům, kteří imigraci řídí.

Takže jestli se smějete Němcům za jejich Afghánské „novo Němce“, tak vězte, že ten samý problém je již i u nás a on vás ten smích rychle přejde….. Navíc si uvědomte, že i u nás je jakýsi tajný program minule vlády na „repatriaci“ Afgánců do ČR. (Viz onen ututlaný pokus o znásilnění zdravotní sestry v nemocnici Na Bulovce v Praze afganským imigrantem)

Spíš se zamysleme, jak celou situaci urgentně řešit. Vždyť tihle „novo Češi“ jsou klasická pátá kolona…!!! A budou první kdo se přidá na strana muslimských nájezdníků proti nám Čechům! Jediné řešení, které vidím, je jejich uplný odsun do jejich původních vlastí. Vietnamu, Afganistánu, Turecka, Afriky atd …

Pro pořádek připomenu, které politické síly jsou jednoznačně na straně imigrantů a které je naopak jasně odmítají.

Zcela na straně imigrantů jsou tradičně výstavní skříně pravdy-lásky TO 09 a KDU-ČSL, těsně na paty jim šlapou ČSSD a ODS , imigraci otevřeně podporují i Zelení, Piráti a bohužel Svobodní (se svojí pseudoliberální doktrýnou)

Mezi lavírují Babišovo ANO a KSČM.

Zcela jsně proti imigraci jsou Okamurova SPD, Realisté a Rozumní.

Z presidentských kandidátů:

Otevřeně pro imigraci je Drahoš, naopak proti je současný prezident Zeman.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.