To jste možná nevěděli. Strana Pirátů otevřeně podporuje přijímání muslimských migrantů do ČR, podporují islám, přijetí eura v ČR a EU, píše Okamura

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 6505

Strana Pirátů otevřeně podporuje přijímání muslimských arabských a afrických migrantů do ČR, podporují islám, podporují přijetí eura v ČR a také podporují Evropskou unii - to je veřejně známé a je s podivem, že to mnoho lidí neví, proto jsem se rozhodl Vás podrobněji informovat. PROSÍM SDÍLEJTE. Podíval jsem se podrobněji na program Pirátů, a je to ještě nebezpečnější než jsem čekal, Piráti ohledně migrace píší (cituji):

- Nezbytnou součástí řešení by měl být společný rozpočet EU k pokrytí nákladů spojených s umístěním žadatelů o azyl, do kterého budou poměrnou částí přispívat všechny členské země

- Zastupitelé Pirátů v zastupitelstvu hl. m. Prahy, Brna a dalších měst jsou připraveni v zastupitelstvech podpořit konkrétní pomoc uprchlíkům, aby se integrovali

- Vláda České republiky se dobrovolně zavázala, že přijme 1500 uprchlíků, což naše země rozhodně zvládne a odpovídá to i potřebě ostatních států a momentálně schváleným kvótám. Zvýšení tohoto počtu považujeme za možné, pokud na to země prokazatelně bude mít kapacity.

- Česko by mělo co nejrychleji integrovat uprchlíky, kteří uspějí se žádostí o azyl. Tzn. naučit je jazyk, co nejdříve je začlenit do škol a asistovat jim při hledání zaměstnání. Nově příchozí by měli být seznámeni se základními občanskými právy, svobodami a společenskými normami v České republice. Je nutno trvat na rovnoprávnosti všech lidí, bez ohledu na náboženství či pohlaví.

- Souhlasíme s jednotnou žádostí o azyl pro všechny členské země EU, kde by žadatel uvedl preferovanou zemi, a tuto preferenci podložil věcnými důvody (např. příbuzní ve státě apod.).

- Uprchlík musí mít zaručeno přijetí, ale nikoliv do konkrétního státu.

A ohledně zavedení eura v ČR a vztahu k EU předseda Pirátů Ivan Bartoš říká 7.7.2017 v rozhovoru pro Eurozprávy:

Piráti jsou proevropsky smýšlející strana a Evropskou unii považujeme za významnou instituci. Česká republika se k přijetí eura zavázala při vstupu do Evropské unie. V dlouhodobé perspektivě jsme pro přijetí eura, protože zjednodušuje podnikání a chrání úspory občanů před znehodnocováním.

Pod programem jsou podepsaní: Ivan Bartoš - předseda Pirátů, Jakub Michálek - vedoucí zastupitelského klubu Pirátů v Praze, Lukáš Černohorský - bývalý předseda Pirátů.

Co k tomu říct? Naše hnutí SPD prosazuje nulovou toleranci této nezákonné migrace, prosazujeme zákaz islámu v ČR jako nenávistné a nadřazenecké ideologie a odmítáme přijetí eura v ČR. Myslím, že rozdíl mezi programem SPD a Pirátů je zcela evidentní.

Tomio Okamura

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.