Další česko-americká neziskovka na školách propaguje přínos muslimské migrace!

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 7600

Tak zde máme další projekt jenž jednostranně na českých školách propaguje přínos imigrace muslimů z Afganistanu pro českou společnost. Opět je to propagandistický projekt zaměřený na žáky českých škol.

...

Příběh je postaven na klasickém manipulování, otec afgánské dívky je vysokoškolák (přece většina uprchlíků z Afganistanu má vysokoškolské vzdělání, jak tvrdí propaganda stoupenců migrace a multikulti).

Ukázka z jednoho pracovního listu k tomuto projektu, jak se českým dětem podsouvá, že se nemáme bránit kolonizaci Evropy muslimy (viz obrázek vlevo nahoře).

V krátkém videu vypráví údajná uprchlice z Afganistanu například o tom, že islámské zahalení žen (burqa) nikdy nebyla součástí afgánské kultury. To je ovšem lež a manipulace! Protože například cestovatelé z 19. století vykreslili afgánské žen zahalené do burqy. Člověk má tak dojem, že cílem projektu je vyvolat v českých dětech dojem, že vlastně mezi afgánskou kulturou a naší kulturou není žádný rozdíl a není se čeho bát. ...

Pak se v tomto krátkém filmu podsouvá žákům, že lidé jenž varují před islámem a imigrací nemají s islámem a imigrací žádnou zkušenosti, což je samozřejmě lež a manipulace. osobně mám s muslimy a islámem zkušenostní víc jak deset let a viděl jsme a zažil jsme s migranty víc než dost, abych vědě proč před islámem a imigraci varuji. Závěr celého filmu nese jasné poselství: Islám není problém, naopak je to super, že nás takhle muslimové obohacují.

Celý projekt je tak klasická jednostranná manipulace s českými žáky ve stylu, migrace je ok, islamizace České republiky není problém, většina Afgánců jsou vysokoškolský vzdělání a nejsou problém pro naší společnost a kdo je proti je rasista, xenofob a islamofob...

Zdroj: 1

Loading...

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.