Přišla česká politička o rozum? To je otázka. Podle toho co navrhuje, zřejmě žádný ani mít nemůže!

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 8750

Náměstkyně primátorky za stranu Zelených, Petra Kolínská má opravdu svérázné vnímání vlastnictví!

Tak už je zde to nesmyslné téma zase. Poté, co si Zelení na svém sjezdu odhlasovali, že squatting, tedy nezákonné obsazování budov proti vůli jejich vlastníků, by se měl legalizovat, se k této nebetyčné kravině vyjádřila i náměstkyně primátorky za stranu Zelených, Petra Kolínská.

Podle jejího názoru, který je v naprostém souladu s pokřiveným názorem jejího guru a předsedy Zelených Matěje Stropnického, by Praha měla dát své nevyužité budovy dobrovolně k dispozici squatterům. To je ovšem jenom první krok. Kolínská by považovala za velký přínos, kdyby tyto party nablblých a pomatených zeleno-rudých revolucionářů obsadily i další prázdné budovy, tentokrát již soukromých majitelů.

Kolínská je třeba moc spokojená se žižkovskou Klinikou. Squatteři obsadí barák a zcela v rozporu se zákonem ho využívají podle svého gusta ke „všeobecnému společenskému prospěchu“! Tak by to podle ní mělo vypadat!

To že má budova vlastníka, který má s objektem vlastní plány paní „zelenou“ nijak netrápí. Podle ní vlastník ještě nemá projekt a ani stavební povolení a tak je podle jejího přesvědčení zcela v pořádku, že squatteři budovu stále okupují!

Kolínská by ráda v Praze zavedla program „tvrdé ruky“ pro soukromé vlastníky! Jak sama však s lítostí říká, zatím nemůže, protože i Praha má chátrající domy a vlastníci by jí tuto skutečnost omlátili o hlavu.

Po Praze 6, kde rovněž Kolínská působila v zastupitelstvu, škodila, kde mohla a kde se proslýchá, že zástupci šestého pražského obvodu „dali na modlení“ když konečně vypadla, se tahle magistra tedy rozhodla škodit celopražsky. Je opravdu neuvěřitelné, jací pomatení exoti mohou zasedat v zastupitelských orgánech.

Máme-li správné informace, pak Kolínská strávila svou dovolenou v Indii, která je mimo jiné známa tím, že jsou tam krávy posvátnými zvířaty a volně se pohybují po krajině, městech a vesnicích.

Posloucháme-li názory Kolínské, nemůžeme se ubránit myšlence, zda se tam náhodou od toho posvátného skotu nenakazila nějakou šílenou nemocí!

Zdroj: 1

Loading...
Kdo je pánem na Ukrajině? Západ pochopil…a polekal se. Názor

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.