Chovanče, kdybys měl „gule“, tak by sis vzal příklad. Chystá se vymetání sorosovské propagandy. Rok 2017 bude rokem eliminace

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 3491

Místopředseda maďarské vládní strany Fidesz Szilárd Németh prohlásil, že veškeré „neziskové“ organizace financované Georgem Sorosem by měly být „vymeteny z Maďarska“.

Maďarský premiér Viktor Orbán už dříve ohlásil, že letošní rok „bude dobou eliminace Sorose a sil, které ho zastupují“.

Podle Németha Soros „přivádí do Maďarska globální kapitál a s ním spojenou politickou korektnost“.

Jím financované „neziskové“ organizace se pak snaží ovlivňovat politiku navzdory demokratické vůli voličů.

„Ty organizace musejí být vytlačeny pomocí všech dostupných prostředků. Domnívám se, že by měly být vymeteny,“ prohlásil místopředseda Fideszu.

Maďarský premiér Viktor Orbán už dříve hovořil o tom, že „neziskové“ organizace dostávají peníze ze zahraničí, aby přiváděly do Maďarska a jiných zemí EU co nejvíc imigrantů. Orbán delší dobu naznačuje, že tažení imigrantů do Evropy podporuje miliardář Soros, který používá peníze k sociálnímu inženýrství a oslabování suverenity národních států.

Orbán v prosinci v jednom z rozhovorů oznámil, že „neziskové“ organizace budou monitorovány, aby se zjistilo, čí zájmy zastupují. Uvedl rovněž, že rok 2014 „bude dobou eliminace Sorose a sil, které ho zastupují“.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.