Jak manipulují a lžou obhájci imigrace a islamizace z neziskovky Člověk v tísni? Proč za naše peníze obhajuje násilí muslimských uprchlíků?

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 4620

Tak obhájci masové imigrace do Evropy z organizace Člověk v tísni, o.p.s, která provozuje web Faktus.info, se snaží manipulovat naší společnosti s cílem pošpinit a lhát o odpůrcích imigrace a islamizace. 

Příkladem je jejich manipulativní způsob tvorby údajných důkazu lhaní odpprců imigrace a islamizace. například článek na webu Faktus.info s názvem "Manipulace: O silvestrovské noci NEřádila muslimská mládež v Berlíně"

Článek obsahuje manipulativní tvrzení typu: Antiislámské weby byly letos nespokojené s průběhem oslav Nového roku v Německu. Proto bylo potřeba upravit zprávy k obrazu svému.

Vidíte? Jak vidí aktivisté neziskovky Člověk v tísni, o.p.s do hlav editorů webů? Jak tito aktivisté ví, co kdo chtěl udělat a nebo proč to dělal? Aktivisté sami využívají metody manipulace z nichž samozřejmě obviňují druhé ...

Myslím si, že nikdo normální nemůže být nadšen z toho, že někde útočí imigranti jen proto, aby se to dalo použit proti imigrantům. Tak zvrácené vidění mohou mít snad pouze aktivisté Člověka v tísni, kteří ve své nenávisti vůči odpůrcům imigrace a islamizace už fakt pěkně šílí ....

Bohužel i letos o silvestrovské noci došlo k podobným útokům, jako na přelomu let 2015/16 v Kolíně nad Rýnem, ale tentokrát to nebylo v Německu, ale v Rakousku. V městě Innsbruck došlo k zhruba 20 sexuálním útokům, které vyšetřovatele identifikovali, jako organizované a útočili muži jižanského typu (politicky korektně řečeno imigranti/uprchlíci) a dle vyšetřovatelů se nejednalo o náhodné útoky, ale organizované pokusy o sexuální nasili dle vzoru uprchlických útoků v Kolíně nad Rýnem, píše o tom rakouský deník Krone.

Díky nárůstu imigrantů/uprchlíku z Afriky v Německu dochází i častěji k sexuálním útokům. O jednom takovém útoku muže afrického původu píše i web nordbayern.de. Napadenou osobou nebyla dívka, ale chlapec. Německý web Berliner-woche.de informuje o případu uprchlíka z Pákistánu, který se pokusil o několik znásilnění. Prostě multikulturní společnost je společnost přátelská hlavně pro pedofily a homosexuální jedince ... 

Kdo provozuje web Faktus.info?

Web Faktus.info je provozován neziskovkou Člověk v tísni, o.p.s a sestavuje seznamy politiků a aktivistů, kteří nesdílejí nadšeni z agendy homosexuálni lobby, proromských neziskovek, islamizace a podpory masové imigrace z Afriky a islámského světa do Evropy.

A kdo tyto aktivity této neziskovky financuje? 

Celý seznam podporovatelů Člověk v tísni, o.p.s aktivit je zde. Z výběru uvádím například: Kofola, Česká spořitelna, Bakala fundation a další. Tedy všechny tyto firmy podporují obhajobu islamizace a masové imigrace do Evropy ....

Zdroj: 1

Loading...

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.